Beslutsångest

Nu är det full rulle för oss…Tog ledigt hela helgen och har haft en riktigt dålig dag idag jobbmässigt. Ingen som svarar på mina mail, telefon samtal etc och jag vill ju kunna få färdigt de flesta bokningar innan onsdag då det blir packning, flytt, resa hem etc… Frustrerande!

I nästa vecka är det ju TUR mässan i G-borg också så massa möten etc som ska planeras inför det…Suck!

Men fick en glad nyhet iallafall…Mina nya visitkort är snart klara 🙂 Gött! Kommer visa bilder på resultatet så fort jag hämtat upp dem. Billigt var det också!

Idag har jag även fått göra ett mycket svårt val. Nämligen bestämma vilka vinflaskor som ska följa med till Sverige…Beslutsångest! Vi siktar på att få med oss 12 flaskor hem (flyger med BA där man för billig peng kan ta med extra väskor… och det behövs!)

Men nu tror jag att jag tillslut bestämt mig. Favoriter som ska drickas vid speciella tillfällen..

Imorgon MÅSTE jobbet flyta på lite bättre…

Om en vecka vid den här tiden så lyfter vårt plan… Ogilla!

(Visited 41 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.