Är hösten på ingång el?

Idag har varit en sån där dag då man inte har lust med någonting…alls.

Som tur är, “tvingades” vi till att spendera större delen av dagen hemma eftersom 35 000 galna atleter, frivilligt skulle ta sig runt kaphalvön på cykel. Cape Argus gick av stapeln och alla vägar runt oss var stängda.

Själv satt jag ute på vår fina balkong med utsikt över vägen där de tävlande skulle passera, och njöt av en härlig söndags frukost och tyckte mest det såg väldigt jobbigt ut alltihop.
För många år sedan dejtade jag en professionell cyklist så jag vet precis vilken tidskrävande och tuff sport det är, och har stor respekt för alla som deltog i dagens lopp. Men det är helt enkelt inte “my cup of tea”.

Resten av dagen har jag gjort minsta möjliga. Läst en bok, uppdaterat mig på bloggar som jag sällan har tid att följa, käkat lite lunch, stirrat upp i taket och suckat över det “dåliga vädret”. Har varit lite halvmulet med nästan regn i luften och jag som hade hoppats på lite sol när jag för en gångs skull har all tid i världen (eller åtminstone hela dagen).

Det känns nästan som om hösten är på ingång…redan? Eller som min kära sambo sa:
“Det känns som när man sitter i sommarstugan när det är dåligt väder och dricker kok kaffe”.

Ja, just så.

(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.