“Bara vara” dag…

Haft en härlig “skrotar” dag då man inte gör så mycket alls, men på något sätt ändå får en massa gjort…

Jag och Inka åkte in till Kapstaden tidigt imorse för att fixa med hennes visum, och inte helt oväntat så var det något papper som fattades…el, vi hade alla papper, pengar m.m men nu skulle de ha 2 kopior av allt istället för en som sist jag var dit..Ja, alltid är det något nytt..Suck!

Efter besöket hos Home Affairs åkte vi hem och hämtade upp F som haft sovmorgon och sedan åkte vi till Dorp Street Deli, ett ganska nyöppnat Café / Restaurang där de har jätte-fräsch mat och mysig liten innergård man kan sitta i.

Det blev Eggs Benedict för oss alla tre och denna hamnade helt klart bland favoriterna…Sedan Café Dijon stängt så har vi liksom inte hittat någon höjdar Eggs Benedict…Men nu så!

Sen kikade vi runt i min favvo-klädaffär (Big Blue) och för en gångs skull gick jag faktiskt därifrån tomhänt, även om jag kikat på några plagg som jag vet att jag vill ha och kommer köpa så småningom..

Eftermiddagen har spenderats på balkongen…Har bl a planterat nya växter i en av våra Steenberg vinlådor, och även sått massa tomatplantor och chilli plantor..

Sen blev det fika med kanelbullar och pepparkakor…Mums!

Imorgon blir det guidning i vindistrikten med en mindre grupp och vips så är det måndag igen!

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.