Att jobba utomlands under svenska vintern

Nu blir det inget mer ledigt för mig förrän i nästa vecka när vi åker till Kruger. Mitt internet har krånglat som attan de senaste dagarna så nu ligger jag vääääldigt mycket efter med allt och försöker jobba ikapp så gott jag kan…lite svårt att motivera sig när det är 30+, helt vindstilla och klarblå himmel men det är något man får vänja sig vid…gäller att ha självdiciplin som egenföretagare och hellre att man sitter och jobbar stenhårt här men att man kan njuta av lite sol och bad emellanåt, än att sitta fast i den kalla vintern hemma.

Min kompis Christoffer har lite samma jobbsituation som mig och gjort det till ett jättehäftigt projekt som man kan läsa om här och idag hade Metro en artikel om detta. Han och ett gäng andra webbentreprenörer är på väg ner till Thailand för att jobba nere i värmen under svenska vintern. Är precis det jag älskar med mitt jobb också..spelar ingen roll vart i världen jag sitter eftersom allt man egentligen behöver är ett fungerande internet..Lite minus till Sydafrika eftersom det krånglar titt som tätt och är superdyrt, men det funkar och jag skulle aldrig byta ut denna livsstilen mot svenska vintern!

Nu ska vi och våra vänner från Sverige åka till Polana för att äta lite peri peri räkor 🙂 Dag 4 med LCHF är snart till ända och jag mår änsålänge hur bra som helst och inte fått huvudvärk el kolhydrats sug… Men det är ungefär nu som jag brukar må pest i några dagar och få ett fruktansvärt humör så jag hoppas F håller sig undan 😉

(Visited 182 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
2 comments on “Att jobba utomlands under svenska vintern
 1. Lyxhustru skriver:

  Hej!
  Jag har oxå startat året med en nystart i kost-vikt väg. =) Äter oxå lchf (har gjort det i omgångar innan) och hittills går det stålande… men jag bävar för nästa vecka. Tror mitt humör kommer vara minst sagt retligt då. Hahaha! Lycka till, hoppas det kommer gå bra för dej! =)
  Kram/Lindah

 2. admin skriver:

  Tack Lindah, och lycka till du med! Än så länge har det gått som på räls förutom några glas vin (har besök och lovat mig själv vin och att jag istället är superstrikt när de åkt hem)
  Börjar tröttna lite på ägg nu men det brukar gå över och nu har jag köpt hem så att jag kan göra oopsies m.m så vi håller tummarna för att jag inte slinker ner i kolhydratsträsket igen 🙂
  Kram på dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.