Att fota leopard

…Är verkligen inte lätt. Inte om de befinner sig på marken dvs.

Jag älskar ju att fotografera men är verkligen inget proffs utan det blir lite si och så och ibland lyckas jag få riktigt fina bilder…andra gånger går det sådär.
Igår fick vi syn på en vacker leopard hona som klättrade ner från ett träd och sedan försökte vi följa henne en stund..men med alla små buskar och kvistar så var det otroligt svårt att knäppa några bilder överhuvudtaget och resultatet blev mest kvistar m.m..

Men visst är hon ändå vacker..Får aldrig nog av leoparder!

Nu ska jag packa ihop min grejer och idag fortsätter resan till Johannesburg och imorgon flyger vi upp till Victoria fallen…

Ganska exakt halvvägs igenom den här resan nu.

(Visited 216 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.