Äntligen ett hem igen

Imorse fick Fredric nycklarna till huset som vi hyrt och efter 6 månader har vi äntligen ett hem igen!

Känns väldigt tråkigt att inte kunna vara med (läs: controlfreaket i mig har smått panik över att inte få vara med och styra och ställa) och tycker synd om Fredric som måste fixa med flytten själv, men sånt är livet ibland.
Fredric håller nu på och städar lite och imorgon kommer flyttfirman att flytta våra grejer från förrådet som ligger knappt 1 km från nya huset..Smidigt!

Själv väntar jag spänt på bilder från det tomma huset eftersom jag ju själv inte sett huset utan bara dåliga bilder på nätet.
 I Sydafrika finns ju en sajt som heter www.gumtree.co.za som motsvarar Blocket hemma i Sverige med den stora skillnaden att ingen här nere verkar kunna fota hus el lägenheter.

 Alltid fruktansvärt dåliga bilder, ofta på helt onödiga och ointressanta saker som en garderob, en hall, ett halvt badrum osv.

Det man som potentiell köpare/hyresgäst vill se brukar inte alls vara med…

(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.