Antrim Villa och Rallycross VM

Efter vår härliga lunch i Constantia, checkade vi in på Antrim Villa inne i Kapstaden. Detta är ett Guesthouse som vi samarbetat med i många år, men eftersom det nyligen bytt ägare så ville vi se vilka ändringar som gjorts senaste året.

Den tidigare svenska ägaren Jonas Sandström håller förresten på och bygger ett helt nytt guesthouse i Paternoster på västkusten, som ska öppna i mitten av december så det kommer jag garanterat skriva mer om längre fram.

Antrim Villa ligger i Green Point/ Three Anchor Bay, som är ett populärt område i utkanten av centrum, med många B&B´s och guesthouses. De som bott på Antrim tidigare, kommer att känna igen sig och vi tycker detta är ett väldigt prisvärt och bra boende.

Nya ägarna har gjort en del mindre renoveringar där den utan tvekan största förbättringen är att alla rum nu har A/C! Ett måste i Kapstaden mellan säg dec-mars. Var också kul och se flera bekanta ansikten bland personalen, vilket vi hoppas tyder på att de nya ägarna också är bra.

Boendet på Antrim Villa kostar från R1130 per person och natt inkl frukost.

Finalen i Rallycross VM- Kapstaden

Fredric har som kanske några av er vet, ett stort intresse för Rallycross, så när vi började planera den här resan, hoppades han att vi skulle kunna tajma in den med samma helg som VM finalen i Rallycross går av stapeln i Kapstaden. Han har varit på plats de tidigare två åren som finalen varit lagd i Sydafrika och nu fick jag också möjlighet att följa med. Det har aldrig tidigare varit så jämnt i toppen så vi visste att det skulle bli en spännande helg.

Det blev en riktigt kul dag och även om inte våra favoriter tog hem totalsegern, så var det kul att se den stora svenska uppslutningen (Var ju en svensk som tog hem VM-titeln) och naturligtvis också de blåklädda Bakkerud-fansen som alltid är på gott humör och tillför atmosfär..ha ha!

Fredric noterade att arrangemanget i sig blir bättre och bättre för varje år, så vem vet, vi kanske ska ta och ordna en gruppresa för er Rallycross entusiaster nästa år?

(Visited 133 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.