Äntligen lite ledigt

Har inte blivit många lediga dagar sedan jag startade eget…Har helt enkelt inte haft tid…

Men nu sitter jag och F på tåget på väg mot Stockholm och en långhelg med massa kul planerat. Bl a ska vi på bröllop imorgon och ikväll ska vi träffa ett gäng kompisar som jag inte sett på väldigt länge. Mestadels vänner från plugg tiden i Australien för nästan 10 år sedan och även om det ibland kan gå flera år utan att vi ses, känns det efter bara några minuter som om det var igår.
Skönt med såna vänner.
Förutom det trevliga sällskapet ser jag även fram mot att få sova på hotell och då främst frukostbuffen. Jag älskar hotell frukost!
Tyvärr har jag med åren blivit ganska blasé när det gäller hotell (jobbade på hotell i massa år och har spenderat alldeles för många nätter på hotell med olika grupper när jag guidat för att tycka det är ett dugg kul..)
Men nu så..att bara kunna vara..sova länge och själv få vara ledig och ha semester, Nice!
(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.