Ännu ett besök på Amazink

Igår fick jag ett mail från Amazink Live där de erbjöd biljetter till kvällens show för halva priset. De hade fått en stor gruppavbokning så istället för R300 per person så kostade det R150.

Eftersom tjejerna på jobbet inte varit på showen tidigare så bestämde vi oss för att bjuda med dem.

Nokuza och Kumbirai som vi jobbar ihop med på Guesthouset

Och vad tyckte de? Jodå, showen fick helt klart godkänt och på slutet var alla uppe och dansade och Nokuza var även med och sjöng. Supertrevlig kväll!

Fick även sällskap av 4 av våra kunder som också råkade befinna sig i Stellenbosch och det är alltid kul att träffa personer man ofta haft långa mail-konversationer med… Och även detta gäng tyckte Amazink var toppen!
Har sagt det förut men säger det igen. Befinner ni er i Stellenbosch området en ons, fre el lördag, missa inte denna underhållande show!

(Visited 71 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.