500 kr i rabatt

Som ni kan se på högra sidan av bloggen så erbjuder jag 500kr i boka-tidigt rabatt om man bokar sin resa till Sydafrika innan Midsommar. Så om ni bokat flyget men inte klurat på boendet än, passa på nu!

Det börjar redan nu bli väldigt svårt att hitta boende längs Garden Route över jul och nyår så jag hinner förmodligen inte sätta ihop ett fullständigt paket innan fredag men ger självklart rabatt till alla som tagit kontakt och satt igång processen innan dess.

Brenton on Sea

Problemet längs Garden Route är att de flesta ställen har “minimum stay” policy på 5 nätter el mer över jul och nyår och det funkar inte riktigt för svenskar som helst vill stanna till på flera ställen. Så därför rekommenderar jag STARKT att man sätter igång med planeringen redan nu.

Skicka ett mail till mig på info@sydafrikaexperten.se så kan jag komma med ett kostnadsfritt förslag på resrutt.

Paketpriset blir aldrig dyrare om man bokar genom oss än om man bokar själv- så vad har ni att förlora?

(Visited 48 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.