5 år går fort!

I dagarna är det 5 år sedan jag flyttade till Sydafrika och Kapstaden för första gången. Och vilken resa det har varit!

Hittade min gamla resdagbok som jag hade innan jag startade den här bloggen och det är så härligt att läsa om min första förälskelse med landet. Hur jag insöp vartenda intryck och hur jag genast kände mig hemma.

Och nu skulle jag inte kunna tänka mig att bo någon annanstans 🙂

Och kollar man på bilderna från den tiden så syns det att jag som guide spenderade betydligt mer tid ute…idag ser jag ut som ett spöke jämfört med Minna år 2007…Ha ha!Min Facebook bild från 2007(Visited 57 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.