Billiga Inrikesflyg

Flygbolaget Kulula firar in det nya året med en stor rea på sina flyg.

 Rean startar imorgonbitti 10 Jan kl 6.00 och då kan man hitta flyg mellan Kapstaden-Port Elizabeth el Johannesburg-Kapstaden för så lite som R499.00 enkelväg

Jga har sagt det förut, men säger det igen..Inrikeflygen är billiga i Sydafrika så varför inte korta ned restiden och flyga vissa delar av resan? Sydafrika är enormt och avstånden stora och även om man tycker det är kul att köra bil så tröttnar vem som helst på att spendera hela semestern i bil…

Och detta gäller även sträckan mellan Johannesburg och Kruger. Tar ca 5+ timmar att köra till kruger, på en lång och tråkig motorväg, men bara en kort flygresa till Nelspruit el Hoedspruit..Det är sååå värt det!

(Visited 111 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.