Zanzibar

För mig har Zanzibar alltid låtit lite för långt bort..Lite off mellan Sydafrika-Sverige på något vis och ett ställe jag aldrig själv besökt.

…än…

Nu har vi precis bokat in en studieresa till Zanzibar i maj! Vi kommer bo riktigt flått, åka på dagsutflykter, äta gourmetmiddagar m.m och jag längtar så jag dör!

Vi kommer bo på 4 olika mer el mindre lyxiga hotell och jag skiter totalt i att maj är en av de mest regnrikaste månaderna…
Jag behöver sand mellan tårna!

Vi är ju som jag tidigare skrivit om,  på jakt efter bra sol och bad alternativ för bröllopsresor, som kan kombineras med exempelvis safari i Sydafrika och på så sätt är Zanzibar ett givet alternativ…

Så om ca 6 veckor så kommer jag alltså hänga här:

Vi kommer besöka dessa ställen om någon vill bli inspirerad:

 Jafferji House Stonetown

Breezes Beach Club

The Palms

Baraza

(Visited 112 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
2 comments on “Zanzibar
  1. Marie skriver:

    Vad kul! Efter mycket velande fram och tillbaka har vi bestämt att det är dit vi förlägger vår vinterresa. Kombinerat med 6 dgrs safari i Serengeti och Ngorongoro.

  2. Mia skriver:

    Hej Minna! Jag är så förtjust i din blogg att jag nu skrivit och länkat till den inne hos mig.

    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.