Vitlok i mangder..

Sista dagen i Sverige och allt snart fixat..Bara en liten detalj kvar och det ar att plocka upp mitt internationella korkort..Sydafrika har tydligen nyligen andrat reglerna sa ar val bast att ha ett utifall att..
Annars har jag mest slappat har i Sthlm..Traffade Kirsi (finska tjejen som tog over mitt jobb i Dublin och nu flyttat till sthlm) igar kvall och vi gick runt en bra stund och letade restaurang innan vi provade pa ett spanskt stalle och det var en riktig lyckotraff! Ok, stinker val fortfarande vitlok trots att jag borstat tanderna 4 ggr men det ar smallar man far ta..Satt och kaka massa tapas, drack vin och nar restaurangen stangde fortsatte vi till nat annat stalle och bara tjota i allmanhet..precis sant som jag tycker om..goda vanners sallskap!

Lite orolig for min packning (som vanligt)och fick fardkost i form av ett kg lakrits och choklad av kirsi sa det blir valdigt tajt..men, jag chansar och blir jag tvungen att betala overvikt sa gor jag..orkar inte halla pa och salla bort nat mer nu..Sa jakla trott pa att mitt liv ar begransat till en 20 kilos vaska..Fan va grejor jag ska kopa nar jag antligen hittat en lght!

(Visited 34 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.