Vintips inför helgen

Har fått ett flertal kommentarer från folk som gillade ideen att jag tipsade om sydafrikanska viner som man kan hitta på systembolaget.. så tills min favoritlista blir gjord så tänkte jag tipsa om enstaka viner lite då och då.

Nu inför helgen har jag valt ett vitt och ett rött:

Vitt

Art nummer: 2078 Buitenverwachting Constantia Sauvignon Blanc, 2007 88kr

Rött

Art nummer: 81010 Meerlust Pinot Noir 2003 202kr

(Visited 70 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
2 comments on “Vintips inför helgen
 1. Anonym skriver:

  ah tackar för rekommendationen. har inte varit på systemet på evigheter och ser att du har en av mina favvovinmakare som rekommendation. ska testa det hela och se om den är liknade Buitenblanc vilket det borde vara.

  du får gärna ta bort systembolagets nummer så att ingen annan ser flaskrekommendationen 🙂

  Jag brukade hänga på Paulaner när jag var i V&A. Härlig tysk öl och mat.

  Vet ej om du testat Bukhara/Bakhara som ligger bland annat i CT. Finns i Winelands likaså. Men, där rekommenderar jag kingclip curry med vitt vin självklart eftersom bärsen och curryn inte hör ihop stärkelsemässigt.

 2. Anonym skriver:

  Hej Minna jätte trevlig blog med massor med bra tips och info. Jag läste blogen eftersom min grabb har åkt till syd afrika för att jobba några månader på Fynbos Estate – near Malmesbury tydligen i närheten av där du bor. kolla hans blog och ta kontak med honom om du känner för det.
  http://impidimpi.blogg.se/2008/september/
  mvh lars
  laas104@koping.net

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.