Vidare mot Kenya

Efter 3 härliga dagar vid Viktoria fallen är det återigen dags att packa väskorna och hoppa på planet tillbaka till Johannesburg.

 Ikväll har jag avskedsmiddag för de gäster som bara bokat Sydafrika- Vic Falls-resan och imorgon åker jag och min pyttegrupp med bara 6 personer, vidare till Kenya för ett 2-veckors safari-äventyr.

Ser verkligen fram mot att få åka tillbaka till Kenya..De glada och trevliga människorna, de vackra vyerna, afrikanska savannen, alla djuren m.m. Är inget land jag skulle bosätta mig i (mitt hjärta finns i Kapstaden) men jag älskar varje minut jag är där.

Brukar vara lite si och så med internet i Kenya så vi får väl se när jag får möjlighet att blogga igen.

(Visited 43 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized
One comment on “Vidare mot Kenya
  1. Freedomtravel skriver:

    Vi har varit i Kenya två gånger och gillar Kenya. Trots att v under vårt första besök råkade hamna där under valet, då det blev väldigt oroligt och blodigt i landet. Men sedan har vi återvänt igen och kunnat se landet under lugnare omständigheter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.