Världens roligaste jobb!

Just nu njuter jag av varenda sekund på den här turen. Har en helt fantastisk grupp med så många trevliga och roliga människor och det är hur kul som helst att guida!

Idag besökte vi bl a Tsitsikamma National Park där jag fick lite egen tid medans gästerna tog en promenad. Satte mig på klipporna och tittade på när de ENORMA vågorna slår in mot klipporna.

Såg också flera Dassies (klipphyrax) som låg och stekte sig i solen…Dessa små djur ser man ofta i klippiga och steniga områden som Taffelberget, Hermanus, Tsitsikamma osv. Faktiskt elefantens närmaste släkting rent DNA mässigt…

Och sen är det förstås också Kallornas tid just nu..Växer precis överallt!

På eftermiddagen tog vi ett flyg från Port Elizabeth till Durban och i natt bor vi på Zambali, som är ett 5-stjärnigt hotell längs kusten..Och här bor jag i största sviten av de alla + att det fanns såväl en fruktkorg som en flaska vin och väntade på mig när jag checkade in.

Som sagt..Vissa dagar har jag världens bästa jobb!

(Visited 395 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,
One comment on “Världens roligaste jobb!
  1. Freedomtravel skriver:

    Men så söta! Tror inte ens att jag har hört talas om det där djuret 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.