Våren, du kan titta fram igen…

Ja, herregud vilket skitväder vi haft senaste 2 veckorna…
Det har regnat en hel del och varit kallt och ruggigt. Nu får solen gärna titta fram igen!

Jag fyller ju år i dagarna och de senaste åren har jag njutit av underbart vårväder på min födelsedag, men i år tror jag det kommer påminna om min barndoms födelsedagar i den svenska hösten..väldigt liknande väder…

Ja, ja…

Man kan inte få allt och snart klagar jag väl istället på att det är FÖR varmt.

Igår åkte vi till flygplatsen och mötte Ingrid som ska bo och jobba med oss de kommande 6 månaderna. Var jättekul att ses igen (hon och en annan kompis till oss var här och hälsade på för 2 år sedan) och vi är alla peppade och redo för säsongen. Jag lovar ge en mer ordentlig presentation av Inka lite senare men först ska hon få vara ledig och bara vara några dagar…

Med sig hade hon en ny dator till mig (Halleluja, min gamla dator håller på att falla isär), 2 påsar med ostbågar = LYCKA, turkisk peppar, en STOR ost och lite annat smått och gott som vi saknat… Är som julafton varje gång någon man känner kommer från Sverige…
Själv försöker jag skippa kolhydrater helt, men en liten skål med ostbågar tänker jag unna mig när jag fyller år…mmmmm.

Idag är det välkomstpaket som står på agendan… Som ni kanske vet så får alla våra kunder ett välkomstpaket innan resan där vi försöker ge lite generella tips, kartor, brochyrer och sen får ju alla de söta små nyckelringarna som Jasper gör åt oss 🙂

(Visited 42 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.