Vardagsromantik

Igår kom Fredric hem med en bukett blommor till mig och jag gillar verkligen vardagsromantik 🙂

Älskar att få blommor och helst då utan någon anledning. Alla hjärtans dag är för mig bara ett stort konsument jippo som affärerna skapat…

 Men en gest mitt i vardagen..Det värmer!

Måste erkänna att vardagen ser väldigt annorlunda ut här i Sverige. I Sydafrika såg vi alltid till att ha minst en date i veckan då vi gjorde något kul ihop el bara umgicks på tu man hand. Något som vi gjort ända sedan vi träffades och som vi hållit hårt på. Viktigt att uppskatta den tid man har tillsammans tycker vi.

 Inte lika lätt att göra det här. Mycket beror på pengar. Vi försöker spara ihop till flygbiljetter etc för nästa vända till SA och t ex ett biobesök känns alldeles för dyrt här efter att man betalat 25kr per person hemma i Kapstaden.

Nej, dejter med biobesök och 3-rätters middagar får ligga på is ett tag och under tiden får vi alltså hitta på gratisnöjen istället…

(Visited 51 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.