Vår nya medarbetare

Nu är jag hemma igen! Underbart att få sova i sin egna säng och äta annat än buffet…

Firade med ett par glas rött och en skål med ostbågar 🙂

Nu är jag tillbaka på kontoret igen och nu är det inte länge kvar tills vår 4:e säsong sätter igång ordentligt..Har en del kunder i landet även nu…Safari som lockar. Känns himla kul att det är så många som väljer att boka genom oss.

 Stort tack för förtroendet!

Som ni kanske kommer ihåg så annonserade jag en lärlingsplats hos oss tidigare under våren och i förra veckan bokade vi biljetten ner hit för vår nya medarbetare: Ingrid, el Inka som hon också kallas.

En mer fullständig presentation kommer vid senare tillfälle men Ingrid är en tjej som vi känner sedan tidigare och som varit här nere på besök och är väldigt sugen på att lära sig något nytt (i sitt andra liv jobbar hon som kallskänka/kock.)

Ska bli otroligt kul att få lära upp någon, och framförallt kunna utöka vår verksamhet och ta mot fler bokningar. I dagsläget är det flera bokningar som vi fått tacka nej till i brist på tid och det är ju aldrig kul.

Så till Inka: Du är enormt efterlängtad och vi ser verkligen fram mot att få jobba ihop med dig!

Välkommen till Sydafrikaexperten!

(Visited 52 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.