Ute och guidar igen

Varit lite tyst på bloggen senaste veckan och det har delvis och göra med att vi förlovade oss, och delvis och göra med att jag är ute och guidar igen.

Bara några dagar efter förlovningen var det återigen dags att packa väskan för en månadslång-tur…
Än sålänge verkar gruppen underbar men däremot har vi haft en del otur med vädret så vi missade exempevis valskådning i Hermanus häromdagen 🙁
Dessutom har vi en dam i sällskapet som legat på sjukhus hela denna vecka :(- Så ingen direkt bra start på turen om man säger så..

Så….Bröllopet? När kommer det bli av, vart? Ring? m.m….

Ja Gud, vart ska jag börja? Jag hade verkligen ingen aning om att det var ett frieri på G men vi är totalt överens om några viktiga detaljer.

Vi vill gifta oss i Sydafrika.

Gärna på en vingård.

Med våra nära och kära närvarande.

Därför tycker vi att det vore taskigt om vi “sprang till altaret”  nästa år, utan har istället bestämt oss för att bröllopet inte blir förrän i slutet av 2014 el kanske som Fredric hade räknat ut: ca 922 dagar från frieriet…Gärna på vår 5 års dag..

Känns extremt långt borta på ett sätt, men tänk bara hur snabbt saker och ting hände mellan oss…Innan vi vet ordet av så står vi där som ett bröllopspar!

Men just nu har jag tyvärr ingen tid att tänka på sånt, utan nu är jag ute med ytterligare en grupp australiensare genom Kapstaden, Garden Route, KwaZulu Natal, Swaziland , Kruger och på detta- Vic Falls och Kenya!

Hemma igen 12 september.

Försöker jobba så gott jag kan med bokningar m.m men det tar lite extra tid..Igår var vi bl a i Oudtshoorn helt utan internet så man hamnar snabbt lite efter. Sorry!

Men sen å andra sidan så är vi heller inte en stor resebyrå, så vi hoppas folk har förståelse och annars finns det ett gäng andra alternativ som också är duktiga 🙂

(Visited 56 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.