Tips på trevlig blogg: Simply South Africa

Katarina och jag har känt varandra i ganska exakt 14 år.

 Hon från Åmål och jag från Kil, hamnade på samma Hotel Management skola i Australien där hon låg året före mig.
Vet inte vad det var som gjorde det, men vi klickade ganska direkt och efter det har vår vänskap alltid känts väldigt naturlig trots en del upp och nedgångar, ibland utan att vi setts på flera år. Vi bodde bl a i ett kollektiv i London för en massa herrans år sedan… men det var egentligen inte förrän jag flyttade till Sydafrika som vi har umgåtts mer frekvent.

Kattis och hennes man bor nämligen också här, fast i Pretoria, och pågrund av hennes tidigare arbete inom Fair Trade Tourism här i Sydafrika, har vi även stött på varandra en del ute i arbetslivet.

Katarina är verkligen superduktig!

Nu har Katarina valt att starta eget och på hennes härliga Blogg: Simply South Africa får man massa trevliga tips om ställen att besöka, ofta ur en “Sustainable Tourism”-vinkel och med massa underbara bilder.

Foto: Katarina Mancama

Jag rekommenderar er alla att gå in och kika på denna bums och ett annat tips om man vill få lite Sydafrika-inspiration då och då,  är att gå in och “gilla” hennes Facebook sida HÄR.

(Visited 64 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.