Tips på restauranger i Sydafrika?

Just nu sitter jag och uppdaterar en restaurang lista som alla mina kunder ska få innan sin Sydafrika resa.
Störst fokus ligger ganska naturligt på Kapstaden då nästan alla kunder hamnar där förr eller senare, men även tips i vindistrikten och längs Garden Route. Är en del gamla favoriter som jag tyvärr inte tycker håller måttet längre, och en del nykomlingar som imponerat på sistone 🙂

Men, jag skulle hemskt gärna ta emot fler tips från er som varit i Sydafrika och hittat någon egen favorit. Kommentera gärna el skicka ett mail så kan jag lägga till era tips på listan och så småningom även här på bloggen… Vore även kul med några bra restaurang tips i Johannesburg, Durban och andra områden där jag själv inte provat så mycket…

Tack på förhand 🙂

(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.