Tips på Boende i Addo National Park

Appropå min brors förlovningstripp till Addo National Park tidigare i veckan så har jag redan fått mail från folk som undrar ang boende, kvalitet på safari etc och jag lovar återkomma med ett ordentligt inlägg om detta inom snar framtid.

Men stället jag hade bokat in lillebror på heter Elephant House och är perfekt för en romantisk getaway. En liten Lodge med bara 9 rum och väldigt personlig service. Nära till national parken, 2 swimmingpooler, privat massös som ger gratis behandlingar, bra mat etc, etc.

Kostnad: Ca Zar 1500.00/person per natt el om man vill ha ett billigare rum så boka en av deras Stable cottages för ca Zar 600.00/person. Oxå helt ok.

Från Elephant House kan man lätt boka in sig på olika Safaris el helt enkelt köra runt själva i parken om man vill det. Fördelen med Addo är att det är Malariafritt jämfört med t ex Kruger.

Jag valde att ge dem en dags safari upplevelse på Pumba, en av de privata Game reserves i området och ett ställe som vi använder mycket på jobbet och som jag varit till ett oräkneligt antal ggr. För en eftermiddags safari på ca 2.5 timme med middagsbuffet inkl dryck + ytterligare en kvälls safari betalar man ca Zar 720.00/person

Men som sagt, återkommer med mer tips om safari i Sydafrika snart.

(Visited 58 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.