Tips från nöjda kunder

Fick ett jättefint mail och bilder från Lidija och hennes familj som nyligen kom hem från Sydafrika efter att ha bokat boendet genom mig.

Deras fokus låg på god mat och vin och detta är ett utdrag av hennes mail:

“Som jag sa var vi helnöjda med reserutten du gjorde åt oss.

Villa Cape Adventure – Anna & Kenneth så trevliga värdar som gav oss mycket tips och råd. Rummet vi hade var rymligt och hade ett bra och tyst läge. Huset låg på ett bra läge i Kapstaden. Vår favoritrestaurang i Kapstaden blev The Opal Lounge som ligger nära Villa Cape Adventures. En annan bra restaurang är Il Leoni (italienskt) som ligger i Green Point.

Hildesheim boendet hade också väldigt gästvänliga värdar. Bra läge uppe i bergen men ändå inte långt bort från Wilderness. Rymliga rum- en nackdel – dålig belysning i badrummet.

The Ancorage Inn i Montagu var rymligt och läget var bra men poolen var inget att skryta med. Vi blev rekommenderade att äta på Four Oaks. Det var så bra att vi åt där bägge kvällarna.

Det bästa boendet var i Franschoek-The Rose Cottage. Vi bodde i The Loft och blev så förvånade över hur rymligt det var. Väldigt charmigt och en underbar utsikt. I Franschoek åt vi en av våra bästa middagar någonsin på The Quartier Francais. Vi hade bokat bord 3 veckor innan ankomst och fick då bekräftat bord i deras bistro. Som tur var kunde de vid ankomst erbjuda oss ett bord i The Tasting Room. En riktigt underbar upplevelse! Andra kvällen tillbringade vi på Reuben´s, där en vännina till oss, Josefine, jobbar som sommelier.
Åker man till Stellenbosch kan jag absolut rekommendera en lunch på Delheims vingård.

Jag har redan rekommenderat dig till flera vänner och önskar dig lycka till med ditt företag. Hoppas snart kunna utnyttja dina tjänster igen.”

Vad ska man säga? Jo, ett supertack Lidija för att ni valde Sydafrikaexperten!

(Visited 91 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
One comment on “Tips från nöjda kunder
  1. Kerstin skriver:

    Äntligen har jag hittat hit! Minna, du betydde allt för oss under vår fantastiska månadslånga resa i Sydafrika. Vi är så nöjda efter att ha upplevt så otroligt mycket och vi kommer att höra av oss om den nya resan som vi planerar att göra nästa år. Kramar från Kerstin och Stig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.