Tillbaka till rutiner

I måndags åkte vår vän Chrille hem, efter ett femveckors besök och detta är första gången på väääldigt länge som vi inte har några som helst inplanerade besök från vänner el familj.

Känns….konstigt!

Iochförsig ska det bli skönt att komma in i sina vanliga rutiner igen. Dra ner på vinet, börja träna och äta lite bättre och ha lite mer vardag.

Men visst är det alltid kul med besök också. Chrille var ju här för att jobba men vi hann ändå med en hel del trevliga restaurangbesök, vingårdar, lite sightseeing osv.

I helgen hann vi bl a med en trevlig middag nere i Kalk Bay ihop med goda vänner och nästa dag körde vi Chapman´s peak in mot Kapstaden och sedan vidare till Paarl.Polana, Kalk BayVackra Noordhoek Beachvinprovning på Nederburg

 

I Paarl stannade vi till på Nederburg, som många svenskar känner igen och där gjorde vi deras ost och vinprovning. Tyvärr var ostarna inget vidare men det är alltid trevligt med tilltugg till vinet.

Gillar man riktigt söta dessert viner så kan jag rekommendera Nederburgs Noble Late Harvest som finns på Systembolaget hemma. Art 2741 och kostar 79kr för en flaska på 375ml.

Lite för sött för min personliga smak men ett helt ok alternativ för godisråttan…

Noble Late Harvest
(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.