Till veckan blir det picknick..

Har precis skrivit ett inlägg på Sydafrikaexpertens blogg om olika vingårdar där man kan beställa picknick.

Fredric är nämligen för tillfället ute med gäster som vi beställt picknick åt på Sydafrikas äldsta vingård: Groot Constantia och då kom jag på att jag kanske skulle tipsa om fler ställen som erbjuder detta. Perfekt om man är här nere som turist och inte själv har tillgång till kök. Se bara till att ni beställer i god tid och undvik helst helgerna om ni kan eftersom lokalborna själva också älskar picknicks…

Om ni vill kan ni ta kontakt med oss så bokar vi picknick korg, hämtar upp er och kör er tillbaka till ert hotell.

För mig är en picknick ihop med goda vänner på en vingård höjden av lycka! (ni ser att jag är väldigt lättroad så länge det är vin med i bilden..ha ha).

På måndag får vi besök från Sverige och då har jag lovat slita mig från kontoret åtminstone en av dagarna och nu är det ju ingen tvekan om vad vi kommer göra den dagen…
(Visited 68 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.