Sydafrikanska komikern Trevor Noah kommer till Stockholm i sommar

Den 4 juni besöker stand-up komikern Trevor Noah Stockholm, och för oss var det självklart att vi skulle köpa biljetter eftersom vi båda är stora fans av honom.

För er som inte är bekanta med Trevor Noah så är han en av de mest kända sydafrikanska komikerna, som gjort stor succé utomlands och i höstas tog han över rollen som programledare efter Jon Stewart för “The Daily show” på Comedy central… Med en svart mamma och en vit pappa, driver han ofta med rasistiska stereotyper och fördomar och refererar ofta till sin uppväxt i Sydafrika under apartheid.

 

Biljetter till showen köper man HÄR.

 

Nedan är ett smakprov ur en av hans shower som han haft i USA:

 

(Visited 634 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.