Svensktalande guider i Sydafrika?

Finns det någon därute som känner några bra svensktalande guider?

Alla mina gamla kollegor har lämnat landet för länge sedan och de jag fortfarande har kontakt med är redan upptagna. Skulle behöva en guide som kan göra ett par turer åt oss nästa säsong.

Själv har jag lagt “guide skorna” på hyllan och kommer ta en paus från guidandet nästa säsong så jag behöver någon som är intresserad av att jobba som frilans guide åt Sydafrikaexperten.

Ett annat alternativ är att någon som jobbat som reseledare el guide på någon annan destination men som är väldigt van att översätta från Engelska till svenska… Stort plus om man har tidigare erfarenhet av Sydafrika.

Anyone?

(Visited 156 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.