Stadsvandring i Kapstaden 10 jan

Nästa torsdag kommer jag göra en stadsvandring i Kapstaden och det finns några platser kvar så om någon är intresserad så kan man kontakta mig på info@sydafrikaexperten.se el på tel: 079 457 6097

Detta är en väldigt informell promenad där jag berättar om Sydafrikas tidiga historia och svarar på allmänna frågor som folk brukar ha om Sydafrika.

Vi samlas vid Inn on The Square Hotell vid Green Market Square kl 16.00 och promenerar bl a genom Bo Kaap, Companies Gardens och gör även ett besök på kvällsmarknaden: City Bowl Market där alla får sig något att dricka, ihop med lite sydafrikanska snacks…

Pris: R250 per person för vuxna och R150 för barn under 12 och föranmälan krävs.

Hoppas vi ses där!

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.