Spännande sommar!

Nu har vi bestämt att jag kommer åka till Sverige i sommar 🙂

 Tanken var att jag skulle vara kvar här i Sydafrika hela “vintern” och att Fredric skulle åka hem hela juni. Blir dyrt med flygresor för oss båda, speciellt nu när vi planerar en resa till Mozambique också och sen behöver ju någon vara på guesthouset också…

Men efter att ha kollat igenom vår ekonomi och pratat med ägarna på guesthouset, så har vi kommit fram till en lösning så nu kommer jag följa med till Sverige och vara där första veckan av juni. Kommer mysa med lillkillarna (mina brorsöner) och sen kommer jag även kunna vara med på en av mina bästa barndomsvänners bröllop 🙂

 Ska bli hur kul som helst!

Gullungen Lucas

Så det kommer bli minst sagt en fullspäckad sommar!

 Först ska vi resa i de östra delarna av Sydafrika (Durban, St Lucia och Kruger) för att inspektera fler guesthouses osv, och sedan blir det en veckas semester i Mocambique..

Och sen kvalitetstid hemma i Värmland bland släkt och vänner…några veckors jobb på guesthouset och sedan guidar jag två stora turer upp till Kenya! På de resorna reser vi igenom hela Sydafrika, flyg upp till Viktoria fallen och Zambia och sedan 2 veckors Safari-rundresa i Kenya.

Vic Falls Aug 2010

Sagt det förut men jag har verkligen att av världens bästa jobb!

(Visited 63 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.