Sista rycket

Väntar på planet till Nairobi. Sista 2 veckorna kvar med den här gruppen och sedan är det guidning på svenska som gäller när jag kommer tillbaka till Kapstaden. Har varit en superkul “aussie” säsong men jag är också extremt trött och sliten.

Att gå upp 4 varje morgon och stupa i säng vid 22-23 hållr inte i längden. men nu är det sista rycket som gäller och hoppas på många fina safaribilder närmaste veckorna…Älskar Kenya och det känns ganska sorgligt att detta nog blir min sista resa dit på ett bra tag…
(Visited 35 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.