Simgrupp

Idag fick jag en present från en simgrupp som var här på träningsläger nu i början av Januari.

Nyköpings simgymnasium. Alla deltagare bar en t-shirt där min logga fanns med då de bokade boende och bassänger via mig. Kul!

Jobbar gärna med fler sport-grupper då jag tidigare mest jobbat med större gruppresor och det lätt blir ganska enformigt. Man lär sig mycket på det här och jag blir så himla imponerad av vad tufft program alla har. Simning verkar absolut inte vara någon sport för veklingar! Dessa ungdomar tränade allt mellan 2-4 timmar per dag…Fick även ett kort med deltagarna på där alla hade skrivit under med sina namn..vem vet? Kanske var några av Sveriges framtida simstjärnor med? Jag tänker iallafall hålla hårt i autograferna :)Tack till Nyköpings simgymnasium för att vi fick hjälpa till med planeringen av ert läger och hoppas ni alla återvänder till Sydafrika någon gång i framtiden!

(Visited 62 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.