Sandriver lodge i St Francis Bay

Sandriver lodge är en självklar favorit hos våra kunder som provat. Detta prisvärda B&B ligger i slutet av Garden Route i lilla samhället St Francis Bay, ca 1.5 timme från Port Elizabeth. Boendet är ganska enkelt eller som värdparet Anneke och Marc själva uttrycker det: Rustic, men det spelar inte så stor roll eftersom hela upplevelsen här handlar om närheten till naturen och det enkla i livet.

Värdparet är supertrevliga och otroligt hjälpsamma och vill man prova på djuphavsfiske, så ska man boka in sig på en fisketur med Marc. Och befinner man sig i området under valsäsong, rekommenderar jag alla att åka ut till havs för att spana in dessa giganter, för en mycket mindre peng än man får betala om man åker på liknande utflykt i Plettenberg Bay el Hermanus.

Anneke lagar världens bästa omeletter till frukost och är man ett lite större sällskap så kan man ordna en “fisk braai” på kvällen i deras lilla Lapa utomhus.

Gillar man golf så finns det en jättefin golfbana vid St Francis Links och förutom diverse strand och vatten aktiviteter, så lockar området med flera fina vandringsleder och dagsutflykter bl a till Addo National Park.

Pris för boendet på Sandriver lodge: Från R250 per person inkl frukost.

Pris för båttur: Från R150 per person. (minst 3 personer)

Pris för djuphavsfiske: Från R220 per person och timme (min 3 personer)
(Visited 147 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.