Såååå trött!

Fattar inte vart det här året tagit vägen? Senaste halvåret har utan tvekan varit en av de intensivaste perioderna på länge med drygt 5 månader på resande fot, mer än 25 flyg, 45 passkontroller, ett 60-tal safaris, och ett oräkneligt antal timmar i buss och jeep.

Kommer ta tid att återhämta mig och här hemma i Kapstaden har jag ingen tid att vila eftersom vår svenska säsong är igång sedan flera veckor tillbaka och nov är en av våra mest hektiska månader.

Så just nu blir det inte mycket socialt liv för oss utan det är jobb från morgon till kväll som gäller och runt 19-tiden stapplar jag ut till tv-soffan för att se på några gamla avsnitt av Greys anatomy el liknande..Något där jag inte behöver tänka, överhuvudtaget.

Sen somnar jag strax efter kl 21.00 och vaknar igen strax innan 6 och tillbaka in på kontoret.

Lite trist vardag men så är det att jobba säsong helt enkelt…

Fredric drar ett stort lass just nu och sköter mesta matlagning, shopping m.m och det enda jag lyckats åstadkomma sen jag kom hem var ett bullbak som jag fick ett infall att göra häromkvällen. Märktes att det var ett tag sedan jag bakade för de blev inte hälften så goda som de brukar men nästa gång blir säkert bättre och det är ju inte mycket som slår nybakade bullar och ett glas kall mjölk…

Och inte har jag hunnit ta bilder av huset heller…ska försöka leta fram kameran som fortfarande ligger i den halvt uppackade resväskan…

(Visited 55 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.