Rond 3- Minna Vs Mulle mullvad

Min eviga kamp mot min värsta fiende här nere: Mulle mullvad, har nu kommit in i ett nytt skede. Tidigare har jag haft fullt sjå med att skyffla bort all sand som han gräver upp utan att kunna hitta hålen och nästan kännt hur han suttit nere i sina gångar och hånskrattat åt mig.

Men så idag vände det plötsligt då jag hittade inte bara ett utan två av hålen!
Så beväpnad med en hel ica kasse full av hundhår (sponsrat av Sun Valley dog parlour) har jag nu krupit på alla fyra och försökt täppa igen dessa hål och samtidigt fixa till gräsmattan något sånär.

Än så länge står det typ 10-0 till Mulle men kanske att Minna tar revansch..el?
And so the saga continues…
(Visited 78 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,
2 comments on “Rond 3- Minna Vs Mulle mullvad
 1. Hej Minna,
  Hur har det gått med mullvadsjakten? Fungerade det med hundhår?
  Hälsningar
  Björn

 2. admin skriver:

  Hej Björn,
  Jodå det fungerade ett tag men så i helgen var han tillbaka igen…fortsätter troget med hundhåret så bara hoppas att det håller honom borta i fortsättningen.
  Men lite frustrerande är det allt…

  Hur länge kommer ni vara kvar här nere i år? Hoppas fortfarande att jag ska kunna få tummen ur och kika förbi hos er snart men med trasiga bilar, vilsna turister och annat som kommer i vägen så vill jag inte lova något. Ha det gott!
  Minna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.