restaurang tips i Kapstaden

Glomde helt bort att skriva om forra helgens bravader. Skulle ju ga pa musikal i Kapstaden (Chess) och hade sett fram mot detta i flera dagar eftersom det inte finns speciellt stort kulturutbud har nere.. Var ju och sag Chicago for inte sa lange sedan och blev ratt besviken och tyvarr var inte detta nat battre.. Vet inte om det var allt vin som vi drack till middagen innan som gjorde att jag tyckte storyn var kass el vad, men det slutade helt enkelt med att vi gick darifran redan efter ca 25 min…ja, ja..Restaurangen och middagen daremot var helt kanon. Codfather i Camps Bay, sjukt bra fisk, skaldjur och sushi. Missa inte!

En annan superbra restaurang som jag bara upptackte for ca 6 manader sedan ar Haiku inne i centrum…Japanskt & thai tapas style. Me like! Har blivit en jattesucce och nu har de aven oppnat en Haiku i London..Inte en aning om den ar lika bra men originalet ar definitivt vart ett besok..

(Visited 36 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.