Reseskildring från en barnfamilj

Är superspännande att kolla mailen just nu eftersom det flera ggr om dagen trillar in feedback och reseskildringar från alla de kunder som spenderade jul och nyår i Sydafrika.

En av de längre resorna jag satt ihop den här säsongen var för familjen L som med sina två barn 4 & 6 år, spenderade dryga månaden i landet!

Många är kanske lite skeptiska till Sydafrika för barnfamiljer men den här familjen är ett tydligt bevis på att det går hur bra som helst. Givetvis är det smådetaljer som både jag och de hade planerat lite annorlunda med facit i hand, men i stort så tror jag de hade en helt underbar semester 🙂

Deras reseberättelse hitta ni här:  http://www.sydafrikaexperten.se/2012/01/20/resa-med-barn-i-sydafrika-gar-det/

Strot tack till Per och Lovisa för att de delat med sig av detta 🙂

(Visited 179 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.