Redan gått ett år.

Sitter i bilen på väg hem. Har ett eftermiddagsflyg från Johannesburg och sedan tänkte vi käka sen middag i Constantia ikväll.
Har haft det hur bra som helst dessa dagar även om vädergudarna inte riktigt ville vara med oss igår när vi skulle köra Panorama rutten…bilder och utförligare rapport kommer imorgon.

Dessutom har jag och min älskade Fredric firat 1 år tillsammans! Gud vad fort tiden går!

Han är utan tvekan det bästa som hänt mig och mitt liv har ändrats radikalt det senaste året. Och mycket har vi hunnit med. Från att börja dejta, till att flytta ihop och sedan en flytt ner till Sydafrika.
Folk som träffar oss brukar tro vi hängt ihop hur länge som helst och visst känner vi oss som ett gammalt gift par ibland, men nyförsälskelsen finns ju fortfarande kvar och det är kul!

Ser med spänning fram mot vårt nästa år tillsammans 🙂

Fredric, du är bäst!

(Visited 45 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.