Populärt boende i Hermanus

Bland våra kunders favorit- Bed & Breakfasts hittar man Beluga House i Hermanus, som drivs av svenska paret Lotta och Pål.

Paret var ute på en långresa där de bl a jobbade som volontärer i ett vilreservat i krugerområdet och när de så småningom hamnade i Hermanus, var de såpass förälskade i Sydafrika att de bestämde sig för att köpa ett hus.  Sagt och gjort: 3 dagar senare hade de köpt ett hus vid klippgångarna i Hermanus!

När de började renovera huset insåg de ganska snabbt vilket fantastiskt läge huset låg på med några minuters promenad från centrum och ett stenkast från klipporna som man kan se valar ifrån, så då bestämde paret sig för att göra om det till ett Bed & Breakfast.

Ett krav som de båda hade, var att man skulle ha en stor fin pool, och att alla rum skulle ha riktigt bra sängar och stor tv.
Resultatet blev ett modernt, personligt B&B med fräscha rum och en helt fantastisk pool!

Sist vi övernattade på Beluga, var det tyvärr inte sommar än, men annars hade jag lätt kunnat spendera hela dagen vid poolen och frukosten var en av de bättre vi ätit 🙂

Trevligt ställe helt enkelt!

Pris: Från R445 per person inkl frukost.

(Visited 156 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.