Perfekt start på semestern

Igår gick jag upp tidigt, tidigt för att göra färdigt vårt bokslut och deklaration m.m och sedan packade vi väskorna och åkte drygt 2 timmar österut till Robertson vindistrikt och den supermysiga lilla vingården Fraai Uitzicht.

Här har vi haft det såååå bra…Vi fick bo i deras Luxury Cottage och här mår man verkligen som en prins. Stora lyxiga rum med massa fina och annorlunda detaljer. Finns även en utomhusdusch.

Vi började vistelsen med en lunch ute på terrassen och självklart beställde jag min favorit-rätt: Vanilj-räk pastan…sååå gott!

På eftermiddagen tog vi det lugnt, gick runt lite i den vackra trädgården och jag lyckades t om ta en liten tupplur…

Förutom massa fina rosor och andra blommor så har de också en liten kaktus del…

På kvällen vankades ännu mera mat och Karl-Uve och Sandra är verkligen det perfekta värdparet…

Jag vill inte verka tjatig men det här stället är verkligen som balsam för själen och jag rekommenderar alla att boka in sig 2 nätter… Jag lovar att ni inte ångrar er! Vill inte avslöja för mycket men det är de små detaljerna som gör det här stället till en sån höjdare!

Nu har vi precis avslutat en underbar champagnefrukost och ska dra vidare mot Sanbona och safari…

Life is good!

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , , , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.