Out of Office reply

Kan ni tänka er! Jag har gått på semester..mitt i säsong. Idag skickade chefen ut ett meddelande till samtlig personal med en DND request på mig. Dvs “Do not disturb Minna”-she’s out of range.

Hon gjorde det klart och tydligt att jag absolut inte får störas el kontaktas i annat ärende än privat. Känns skumt att faktiskt kunna vara ledig nästan en hel vecka mitt i säsong men jag behöver det. Har varit nära att gå in i väggen ett par ggr de senaste månaderna så nu när min familj är på ingång så tvingade min chef mig att ta lite ledigt..och även om jag först blankt vägrade då jag vet vad körigt det är, så insåg jag själv att detta är nödvändigt om jag ska hålla i längden..och även om jag självklart inte kommer kunna släppa jobbet helt, kontrolfreak som jag är, så ska jag ändå verkligen försöka.

Och det känns faktiskt helt ok. Sitter här med min första semesterbira i handen (black label förstås) och njuter av eftermiddags solen. Imorgon landar Nilivaara klanen och livet är helt enkelt fantastiskt!

(Visited 61 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:
3 comments on “Out of Office reply
 1. Denise skriver:

  Hej fin blogg du har, titta gärna in till mig:)
  Ha en bra kväll
  /Denise

 2. Anonym skriver:

  Njut nu minna..försöka att släppa…gosa ordentligt med Lukas nu! du blev skit snygg i håret! jätte bamse kram Linda

 3. Loella skriver:

  Tror knappt det är sant! Workoholic Minna har blivit ‘tvingad’ att inte få bli störd under ledigheten – på tiden! Ha det underbart gott och du, tänk inte på jobbet heller om du kan 🙂 Kram och sköt om dig, vill inte höra att du kör in i den där berömda väggen! Loella

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.