Nytt svenskägt Guesthouse i Somerset West

Strax innan vi lämnade Kapstaden för ett par veckor sedan så tittade vi in hos svensken Lars Brag som ganska nyligen öppnat ett Guesthouse i Somerset West:

Hottentots Mountain View.

Guesthouset ligger i ett lugnt och säkert bostadsområde, med en fantastisk utsikt ner mot False Bay. Rummen är väldigt rymliga och är alla utrustade med A/C, vilket nästan är ett måste i Sydafrika under de varma sommarmånaderna.

 Finns ett trevligt poolområde och en underbar terrass med milsvida utsikt.

Somerset West ligger i utkanten av vindistrikten, ca 30 min med bil från Kapstadens flygplats och passar perfekt för den som vill bo lite längre på en och samma plats och ha en bra bas.

Tar knappt en timme att köra in till Kapstaden och det finns massor med vingårdar runt knuten och ett stort antal golfbanor för den som gillar att spela golf. Att göra en dagsutflykt ner till Kaphalvön el till Hermanus om det är valsäsong är heller inga problem.

Lars är en supersocial kille som spenderat mycket tid i Kapstaden med omgivning och som gärna tipsar om sina personliga favorit-restauranger och aktiviteter i området.

Vi önskar Lars all lycka till med sin nya business och kan varmt rekommendera Hottentots Mountain View.

Pris: Från R550 per person och natt inkl frukost.

(Visited 697 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.