Ny safari i St Lucia

För alla er som ska till St Lucia på Sydafrikas östkust i höst/vinter så kan jag rekommendera att åka på en eftermiddags safari. Det är ett nytt naturreservat i de västra delarna av St Lucia som nyligen öppnats upp och nu är det ett fåtal företag som får göra guidad safari i detta nya område…

Safarin börjar kl 16.00 och man är tillbaka på sitt Guesthouse runt 19.00 så en ganska lagom tur. och det bästa av allt är att det inte är alls lika dyrt som vissa andra safariutflykter. R195 per person kostar det.

Även om man inte kan få syn på alla “Big 5” så har man sett gott om leopard, giraffer, elefanter, antiloper, flodhästar m.m.

Eftersom det är restriktioner på hur många jeepar som får köra runt så blir dessa turer snabbt uppbokade så jag rekommenderar att ni bokar innan ni reser.

kontakta oss på info@sydafrikaexperten.se så hjälper vi till med bokningarna..

(Visited 101 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.