Ny italienare i stan: Bocca

Vissa av er har kanske ätit på Burrata som ligger i trendiga området: Old Bisquit Mill. En populär Italienare som bl a ägs av Niel Grant, som tidigare jobbade som sommelier på Rust En Vrede.

Nu har Niel och hans partners öppnat upp ytterligare en restaurang med italienska influenser: Bocca och även den här gången tror jag de prickat helt rätt vad gäller location. Bocca ligger nämligen mitt inne i Kapstaden, på Bree Street som på senare år vuxit till sig och nu huserar ett flertal riktigt bra restauranger.

Bocca kommer vara ganska informell med avslappnad atmosfär, och fokus kommer ligga på deras pizzor, bakade i en äkta italiensk pizzaugn. Ska definitivt åka dit och prova!

Appropå pizza så är det en sak jag saknar på de svenska pizzorna: Avokado.

 Här nere ingår avokado väldigt ofta och det är ju sååå gott! Ett tips till er som ska resa runt eftersom man med största sannolikhet kommer äta pizza någon gång under resans gång.

(Visited 76 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.