Nu jäklar håller vi tummar och tår…

Hittade perfekta huset för ett par veckor sedan men då ägaren inte ville hyra ut för så kort tid som 6 månader, gav jag upp tanken och har som ni vet febrilt letat runt hela Kaphalvön efter ett ställe som kan vara vår bas.

Gick på 5 olika visningar igår och hade i princip gett upp hoppet när jag fick ett telefonsamtal som sa att ägaren för huset vi ville ha, ändrat sig 🙂

Så glad i hågen åkte jag dit för att ta mig en titt och det är i princip precis det vi vill ha (förutom att det inte finns pool, men, men.. en utomhusdusch iallafall :). Men lika snabbt som hoppet kommit tillbaka, krossades mina drömmar återigen av att ägaren fått ett bättre erbjudande från ett par i jhb som vill hyra längre och eventuellt t om köpa huset…
Allt inom loppet av 20 min! Arrgh!
Men så imorse fick jag ytterligare ett samtal där agenten sa att ägaren trots allt vill hyra ut det till oss och att papperen är på väg..Hade varit fantastiskt om det äntligen blir färdigt men innan jag faktiskt flyttat in, så vågar jag fortfarande inte riktigt hoppas att vi fått det..
Men OM vi får det så är det alltså ett hus i Simon’s Town, faktiskt bara några hus ifrån min första lägenhet jag bodde i nere på kaphalvön, några minuters promenadväg från stranden och pingvinerna…
3 sovrum så att vi kommer kunna hyra ut ett rum till de som vill bo hos oss och ändå ha plats för kontor etc…
Håller nu alla fingrar, tår m.m för att detta ska gå vägen!!!!!
(Visited 55 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.