nehe, inte det heller

Var på ytterligare en visning och det huset var i ungefär samma skick som de andra jag kikat på..Uselt! Ett jättehus med jättefin havsutsikt med 5 sovrum varav två var i en egen lägenhet för sig men standarden var helt enkelt inte vad vi vill ha…gammalt kök och ännu äldre badrum så nu är det bara att börja om igen..suck!

Ska kika på ett helt nybyggt “radhus” uppe på berget här i Fishhoek så får väl hoppas att det faller mig mer i smaken. Men bara för att det är nytt, betyder det INTE att det behöver vara fräscht…Har jag tyvärr lärt mig den hårda vägen tidigare ggr jag letat hus…
Ja, ja..vi hittar säkert något som passar och nu har jag helt gett upp tanken om en pool. Finns så få pooler här nere + att vi har ju havet alldeles inpå oss så vi får helt enkelt fortsätta svalka oss i det…

To be continued…

(Visited 40 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.