My bags are packed…I´m ready to go

Gick upp tidigt som vanligt och sitter nu och väntar på att gruppen ska bli klara så att vi kan avsluta Kenya-delen av den här resan. Nu på morgonen kommer vi stanna till ute i bushen där de dukat upp en jättefin champagne frukost.

Mysigt sätt att avsluta på.

Sedan blir det först ett litet plan från Maasai Mara till Nairobi och sedan vidare till Johannesburg. Bor en natt i Sandton och imorgonbitti gör vi en guidad tur i Soweto, innan jag hoppar på planet hem till Kapstaden…

Är så många olika känslor just nu. Har guidat i 8 säsonger för samma företag och nu är sista turen snart slut.  Ett kapitel tar slut och nya spännande saker på g.

Nu ska all energi och fokus läggas på Sydafrikaexperten och det känns fantastiskt kul att jag inte längre “måste” guida under de långa vintermånaderna, utan att det kan gå ihop ändå…

Allt slit de senaste 4 åren börjar äntligen visa lite resultat.

(Visited 16 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.