Mot Viktoria fallen

Blir lite tyst på bloggen när jag är ute på resande fot. Blir långa dagar när jag guidar. 

Upp kl 04.00- några timmars jobb med Sydafrikaexperten, frukost, räkna bagage och se till att alla är redo och sedan ut på vägarna igen. Resa & diverse aktiviteter, incheck på nytt hotell, middag och stupar i säng runt 22.30.
Nu har vi tagit oss via Durban, Swaziland & kruger till Johannesburg och väntar nu på flyget till Livingstone och Viktoria fallen där vi kommer spendera 3 dagar… Lovar lägga upp lite bilder från de senaste dagarna senare ikväll…
(Visited 37 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.