Mot Krugerparken!

Imorgon åker vi till Kruger parken..eller strax utanför för att vara exakt. Ska bo på Seringa Lodge och sedan göra ett par guidade turer i Kruger, samt köra lite på egen hand också. Ska bli kul att få vara lite turist för en gångs skull 🙂

Och som alltid när jag själv reser, så sitter jag i sista stund och planerar..Är världens största “procrastinator”. Borde få medalj i att skjuta upp saker och ting.
I jobbet har jag alltid varit extremt professionell och kolla på det mesta, men privat är det en hel annan femma… Konstigt att det är så..

Vi kommer flyga till Johannesburg tidigt imorgon bitti för att där plocka upp en hyrbil och köra ca 3.5-4 timme till White River där Seringa ligger. Förutom safari har jag även tänkt visa resten av gänget Blyde River Canyon och kanske göra ett besök på Moholoholo, ett rehabiliterings center där djur från hela Sydafrika får en extra chans i livet.

Vi har sammanlagt 3 nätter och fyra dagar i området och det brukar vara ganska lagom.. Skönt med lite semester!
Fast arbetsnarkoman som jag är, kommer jag ändå jobba några timmar per dag…

Massa bilder utlovas!

(Visited 43 times, 1 visits today)
Publicerad i Uncategorized Taggar:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*

Minna Nilivaara Möller

Sydafrika-Minna

Om mig

Jag som skriver den här bloggen heter Minna och är en reslusten tjej från Värmland.
Efter att ha jobbat och bott i länder som Australien, USA, Irland och Kanada, hamnade jag av en slump i Sydafrika 2007 och föll pladask för detta underbara land.

Idag driver jag ett litet reseföretag med fokus på just Sydafrika och här på bloggen tipsar jag om hotell, restauranger och mycket annat, samtidigt som jag även skildrar vår vardag både i Sverige och i Sydafrika.

Sydafrikaexperten är ett litet personligt reseföretag som hjälper er med hotellbokningar, hyrbil, aktiviteter och mycket annat- till ingen extra kostnad!

Arkiv

Prenumerera på bloggen via epost

Ange din e-postadress för att prenumerera på den här bloggen och få meddelanden om nya inlägg via e-post.

Gör som 42 andra, prenumerera du med.